lördag 30 april 2011

Lucas 9 år

Jag må han leva ja må han leva uti 100 drade ååår
HURRA HURRA HURRA HURRA 

Stora stora killen fyller år idag. 
De är han och kungen!!! 
(som han så gulligt sa när han va lite nu är han stor och tuff och kungen är inte så viktig)

Lucas som i vanliga fall är morgontrött vaknade 6.30 och frågade om vi inte skulle sjunga snart, gull unge, så medans vi drack 20 typ koppar kaffe och slog in paket och fixade frukost brickan så försökte han somna om som så klart inte gick. En nöjd lucas som fick massa paket och en stor peng då vi helt enkelt inte visste vad han ville ha. De har pendlat mellan mobil, gitarr, x box 360, och långboard så nu får han välja själv och se sååå glad han blev.

Lucas är ingen ekonom direkt, dumt att spara på pengar när man kan bränna dom direkt, så direkt efter firandet åkte han och Mattis och köpte vad han ville ha. En långboard den längsta typ!!!



 Se så snygg, tuff och framförallt stor han är skate Lucas !





 Sen kom en del av tjocka släkten och firade så vi bjöd på (eftersom jag hatar att bli bjuden på eller bjuda på tårtor och fika bröd) ciabatta bröd, egengjord skagen röra, brieost, salami, sallad, grönsaker, melon, vindruvor sen mumsade vi i solen.






Lyckat !!!

Sen tog jag mig en liten stund i solen själv när alla åkte för att ladda om till ikväll då vi ska fortsätta fira men då kommer bästaste syrorna med familjer, grillat står på menyn då så klart!

Riktigt sköööönt !!!
Ha en riktig skööön Valborg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar