fredag 10 juni 2011

Sponsrad !!!

Tar numera mina power walk med mini rumpan i Höögs Måleri tröjan och de betyder att jag är som en gående trottoar pratare, men pratar ju inte sjunger mest när jag är ute och går.
Förr gick jag i arbetströjan men fruktansvärt dåligt betalt för att göra den reklamen men nu ser jag de som de kommer bli väl betalt, VD vet inte om de ännu, men jag menar vad kostar de att göra reklam de är ju svin dyrt, en stor annons i tidningen kostar flera tusen och då är de 1 annons så jag säger:
 Katching till mig !!!
Mohahahahaha

Står och snick snackar med VD, eller jag petar i magen om ni ser ordentligt för han står och gör sig tjock, de kallas gubb mage när man kommer över 40 och numera är han ju de mohahaha(där fick du)

Rätt roligt att se sig omkring när man går tänk på de att runt varje hörn finns nån som power walkar, folk tror ingen ser men: folk petar i näsan, bråkar i bilen, river sig i arslet, grabbar som kollar in sina "snygga bilar" och speglar sig i lacken, kollar så allt ligger rätt i byxorna, tjuriga kärringar som har mungiporna lång ner på knäna, MEN för dom som går är de skit kul som mig då !!! Och jag skrattar åt er HAHAHAHAHA

Idag är sista fredagen jag jobbar bara 1 vecka kvar sen SEMESTER, SEMESTER, SEMESTER den bästaste moroten du kan få i ett jobb SOMMARLOV!!!
Jag bara älskar att säga de sooooommarloooooov känns bra, ligger rätt på tungan

Men nästa och sista veckan får vi massa engelska elever och dom som känner mig vet hur bra och hur mycke jag tycker om engelska språket. INTE SÅ VÄRST MYCKE!!!
Frågade om jag fick vara full hela veckan, men tråkig skola som inte kan ställa upp på de, lixom.
För då skulle de gå galant. Så jag kommer diska och stå i gröna rummet(där all sallad fixas) väldigt mycke.
Eller kanske smyg supa hela veckan mohahahaha

Måste bara dela med mig av den sämsta men bästaste uttrycket vi kört på jobbet den här veckan:
KNUBBIS SKA JAG STICKA KNIVEN I DIG!!!(ni vet pippi långstrump)
hahahahaha ingen kommer fatta mer än vi mattanter(mattants humor) så den är till dig bästaste Elisabeth, vad heter de på engelska tro????

NU!!!


Njuta av fredag och helg, jag älskart !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar