onsdag 30 maj 2012

En liten sväng!

Far omkring på jobbet som ett cp den här veckan lite mer än vanligt.

Så jag tänkte eftersom mina fötter är svullna och ömmar på kvällarna att jag drar på mig en stegräknare bara för lite kul.

I tisdags använde jag mobilen till lite efter lunch och den stannade på 14000 steg, aldrig tänkte jag så mycke kan de inte bli.

Så idag bytte jag till min säkra värsting klocka som mätter allt men jag orkar inte läsa instruktions boken på en miljon sidor så jag nöjde mig med att slå på stegräknaren.

Efter arbetet 25 576 steg !!!!
och nu när jag ligger i badet efter ett pump pass som jag "tjänade" 2000 steg på och lite annat flängande då står de som ni ser över 28000 steg.

Tyvärr vet jag inte hur jag får fram km men jag inser att jag tränar gratis på mitt jobb och inte sitter på mitt lilla arsle iallafall !!!!

Hur många steg brukar ni komma upp i på en dag ????

2 kommentarer:

  1. Ja, har man ett jobb där man går och står mycket blir det en hel massa steg! Lägg till att ta trapporna istället för hissen så har man träningen nästan komplett:)

    SvaraRadera
  2. Ja men visst blir de trodde de va fel på stegräknaren. Tyvärr har vi ingen hiss även om jag önskar att vi hade segway ibland på jobbet =)))Men runt 2 mil blev de helt otroligt. Tyvärr tror jag de nöter mer på höfter och knän när man går som vi gör. Trevlig helg =)

    SvaraRadera