söndag 13 november 2011

Då va de dax ...

Mmmmmmmmh att avrunda en skön helg, varför ska den ta slut så fort!!!!
Jag älskar verkligen helger och sommarlov MEN vem fan gör inte de lixom.

Vi har börjat i helgen att packa ner vårat liv i bruna kartonger.
Och då tänker ni VAAAA REDAN???
Ja faktiskt, Mattis och jag vet att de tar sin tid även om man flyttar ifrån ett hus, en lägenhet ja även ett pytte litet gårdshus.
De blir många många kartonger.
Förråden ute är klara och alla ute grejer, för vem vill stå i februari i 20 minusgrader och massa snö och leta fram allt, nopp inte jag.



Vi har varit så duktiga men lite kaos blir de allt.


Men varje gång man flyttar lämnar man så många fina minnen som kommer finnas i våra hjärtan hela livet. Kände lite sorg i mitt hjärta idag när vi plockade ihop allt ute, ska vi inte ha nån mer grill kväll på baksidan men vännerna, ungarna ska inte hänga med kompisarna nån mer gång vid gårdslampan, och alla goa grannar.


Men vi ska plantera nya fina minnen i vårat nya Taikon hus.


Idag har vi även firat våran bästaste pappa Mattis

Med sovmorgon, en brak frulle i morse sen fick han välja mat som alla va helt säkra på att de skulle bli korvstroganoff (som alla hatar i familjen Höög men pappa Höög älskar)
men va gör man inte för världens bästaste pappa.
Jag är inte mycket för att köpa massa grejer när de är såna här dagar utan tycker att om tanken är en bättre present, ett samtal, en middag, säga hur mycket man tycker om och älskar.

Nu sitter vi här grannen Bosse är över för att ta en söndags öl, sitter och små tjatar, ett glas rött, pappa Mattis tar en öl.
Lammsteken står och och puttrar i ugnen med örter och massa vitlök, potatisgratäng, starkt vitlöks smör och ett glas rött till.

Ett bra slut på en perfekt helg ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar